Antena Căutare

Papa Francisc, impresionat de un român. L-a făcut pe Suveranul Pontif să se oprească din drum

Un român stabilit în Italia a reusit să îl faca pe Papa Francisc să se oprească din drum pe autostradă. Motivul: românul voia ca suveranul Pontif să o binecuvânteze pe viitoarea lui cumnată, aflată într-un scaun cu rotile

Un român stabilit în Italia a reusit să îl faca pe Papa Francisc să se oprească din drum pe autostradă. Motivul: românul voia ca suveranul Pontif să o binecuvânteze pe viitoarea lui cumnată, aflată într-un scaun cu rotile.

Coloana oficială a oprit, iar Papa Francisc a coborât, spre uimirea tuturor, şi i-a binecuvântat pe toţi cei prezenţi. Cu câteva sute de metri de locul unde se aflau, românul a pus bannere pe autostradă pe care scria "Papa, opreste aici ca sa vezi un inger!".

Filmuleţul în care Papa apare binecuvântând-o pe autostrada pe tânăra infirmă a fost postat pe Youtube de român şi a strâns sute de mii de vizualizări.

Vezi imaginile AICI!

Schimbarea la față a fluviului: Dunărea, mai curată de ziua ei!... O bătrână de 72 de ani, săltată de mascați și dusă la DNA: Femeia și-a povestit drama la ”Acces Direct”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x