Antena Căutare

Parastas pe munte, la patru ani de la tragedia aviatică din Apuseni: "Sistemul actual putrezit naște monștri"

La 4 ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, va avea loc un parastas în memoria pilotului Adrian Iovan și a studentei Aura Ion, pe Vârful Petreasa din comuna Horea.

La 4 ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, va avea loc un parastas în memoria pilotului Adrian Iovan și a studentei Aura Ion, pe Vârful Petreasa din comuna Horea. Slujba și masa vor avea loc sus pe munte, chiar la locul tragediei.

Evenimentul va începere de la ora 13.00 și este organizat de fosta soție a pilotului Adrian Iovan, Romanița. Fosta soție a venit îmbrăcată complet negru, purtând și o pereche de ochelari, dar și o căciulă de culoare neagră cu desene roșii.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, la 20 ianuarie 2014, într-o zonă din Munţii Apuseni, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

La bord se mai aflau copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Echipa medicală mergea la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator care suferise un accident vascular cerebral.

În acest caz a fost deschisă o amplă anchetă derulată de procurorii Secţiei parchetelor militare din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie după ce în primă fază dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Frig în toată România, ploi și temperaturi anormale... Muncitor, decapitat pe șantierul naval din Tulcea: "I-a strivit capul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x