Antena Căutare

Parastasul părintelui Arsenie Boca, eveniment cu zeci de mii de credincioși! Ce se întâmplă în această perioadă la Mănăstirea Prislop

Mii de pelerini sunt aşteptaţi săptămâna viitoare la parastasul părintelui Arsenie Boca de la Prislop.

Mii de pelerini sunt aşteptaţi săptămâna viitoare la parastasul părintelui Arsenie Boca de la Prislop. Credincioşii vor avea de îndurat însă nu doar cozile uriaşe, ci şi drumul de coşmar.

Lucrările începute anul trecut sunt în impas. Asfalt e din loc în loc iar când plouă, zona se transformă în mlaştină.

Drumul care duce spre Mănăstirea Prislop, pare mai degrabă amenajat pentru un concurs off-road. În afară de parapeţi, nu e nimic gata.

Lucrările la drumul care duce la Mănăstirea Prislop au început anul trecut, în vară. A câştigat firma care a cerut cel mai mic preţ. Doar că asfaltul turnat are doar 3 centimetri grosime şi e pus direct pe pământ. Autorităţile au decis să oprească lucrările.

Mormântul de la Prislop este unul dintre cele mai mari locuri de pelerinaj din ţară. Oamenii se roagă şi la copacul însemnat cu o cruce.

Anul acesta se împlinesc 27 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca.

Veste importantă pentru șoferii din România! Se schimbă permisele auto... Un ponei a făcut haos în București! Animalul a atras atenția tuturor! Imagini desprinse parcă din filme! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x