Căutare Live

Pasager al cursei Antalya-Iaşi, luat cu ambulanţa imediat după aterizare, pentru că i s-a făcut rău în timpul zborului

Un bărbat de 72 de ani, din oraşul Hârlău, căruia i s-a făcut rău în avionul cu care venea din Antalya, a fost transportat de urgenţă la spital, joi după-amiază, imediat după aterizarea la Iaşi a aeronavei.

Un bărbat de 72 de ani, din oraşul Hârlău, căruia i s-a făcut rău în avionul cu care venea din Antalya, a fost transportat de urgenţă la spital, joi după-amiază, imediat după aterizarea la Iaşi a aeronavei.

Bărbatul a fost preluat imediat după aterizarea cursei charter Antalya-Iaşi de către medicii de la Aeroportul ieşean, care i-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior, a fost chemată ambulanţa, bărbatul fiind transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

"Bărbatul a acuzat în timpul zborului dureri în piept. A fost preluat de medicul aeroportului, s-a administrat oxigen şi nitroglicerină. Între timp a venit şi o ambulanţă din Iaşi. Pasagerul avea probleme cardiace şi a fost transportat la Spitalul Sf Spiridon", a declarat Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Iaşi.

Un pasager aflat în acelaşi avion a precizat că bărbatul a început să se simtă rău la jumătatea zborului, el întrebând chiar personalul aflat la bord dacă nu are să-i dea un medicament.

Pe de altă parte, pasagerii aflaţi în acelaşi avion au spus că aterizarea a fost "cu ceva probleme" şi că mai multe persoane s-au speriat.

"Călătoresc des cu avionul, dar au fost probleme cu aterizarea. Parcă a trântit avionul pe pistă, aparatul s-a ridicat uşor, apoi a căzut iar. Lumea s-a speriat, o femeie a început să plângă. Posibil ca bărbatul care avusese probleme medicale în timpul zborului să se fi speriat şi mai tare", a declarat unul dintre pasagerii cursei Antalya-Iaşi.


Sursa : news.ro

Fiica lui Gheorghe Dincă, acuzată de un om de afaceri din Arad că ar fi implicată în trafic de persoane... Un elicopter a zburat deasupra întregului oraş Vaslui pentru a-l curăţa de ţânţari, muşte sau căpuşe...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri