Căutare Live

Pasager al cursei Antalya-Iaşi, luat cu ambulanţa imediat după aterizare, pentru că i s-a făcut rău în timpul zborului

Un bărbat de 72 de ani, din oraşul Hârlău, căruia i s-a făcut rău în avionul cu care venea din Antalya, a fost transportat de urgenţă la spital, joi după-amiază, imediat după aterizarea la Iaşi a aeronavei.

Un bărbat de 72 de ani, din oraşul Hârlău, căruia i s-a făcut rău în avionul cu care venea din Antalya, a fost transportat de urgenţă la spital, joi după-amiază, imediat după aterizarea la Iaşi a aeronavei.

Bărbatul a fost preluat imediat după aterizarea cursei charter Antalya-Iaşi de către medicii de la Aeroportul ieşean, care i-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior, a fost chemată ambulanţa, bărbatul fiind transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

"Bărbatul a acuzat în timpul zborului dureri în piept. A fost preluat de medicul aeroportului, s-a administrat oxigen şi nitroglicerină. Între timp a venit şi o ambulanţă din Iaşi. Pasagerul avea probleme cardiace şi a fost transportat la Spitalul Sf Spiridon", a declarat Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Iaşi.

Un pasager aflat în acelaşi avion a precizat că bărbatul a început să se simtă rău la jumătatea zborului, el întrebând chiar personalul aflat la bord dacă nu are să-i dea un medicament.

Pe de altă parte, pasagerii aflaţi în acelaşi avion au spus că aterizarea a fost "cu ceva probleme" şi că mai multe persoane s-au speriat.

"Călătoresc des cu avionul, dar au fost probleme cu aterizarea. Parcă a trântit avionul pe pistă, aparatul s-a ridicat uşor, apoi a căzut iar. Lumea s-a speriat, o femeie a început să plângă. Posibil ca bărbatul care avusese probleme medicale în timpul zborului să se fi speriat şi mai tare", a declarat unul dintre pasagerii cursei Antalya-Iaşi.


Sursa : news.ro

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Un elicopter a zburat deasupra întregului oraş Vaslui pentru a-l curăţa de ţânţari, muşte sau căpuşe...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri