Antena Căutare

Pedepse mai dure pentru agresorii sexuali! Violatorii și pedofili riscă ani grei de închisoare

Un proiect de lege stabilește ani grei de închisoare pentru agresorii sexuali. Abuzul ar putea fi mult mai aspru pedepsit. În prezent, mulţi dintre agresori primesc pedepse cu suspendare.

Proiectul de lege care stabileşte ani grei de închisoare pentru agresorii sexuali a trecut astăzi în unanimitate de Senat, iar inițiatorii speră să treacă și de Camera Deputaților, care este camera decizională. Acest proiect de modificare a Codului Penal prevede sancțiuni mai aspre pentru agresorii sexuali. Pedepsele ar putea trece de la un minim de trei ani la un minim de cinci ani și ar putea ajunge la un maxim de 18 ani, în funcție de gravitatea faptei.

În ultimii opt ani la Consiliul Suprem al Magistraturii s-au înregistat peste 8.500 cazuri de viol și aproape 3000 de cazuri de acte sexuale cu minori.

Urmăriți întreaga știre accesând video-ul prezentat în cadrul Observator.

Legea care cere vaccinarea obligatorie a scos zeci de oameni în stradă! Părinţii care nu îşi imunizează copiii riscă ame... Măsurile împotriva coronavirusului duc la situaţii hilare. Sticlele cu dezinfectant au fost lipite ca să nu fie furate î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x