Antena Căutare

Perchezitii in Dambovita si Giurgiu, intr-un caz de evaziune fiscala cu fier vechi

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) efectueaza, joi dimineata, mai multe perchezitii in judetele Dambovita si Giurgiu. Sunt vizate mai multe persoane acuzate de evaziune fiscala cu fier vechi. Prejudiciul se ridica la 2 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, 10 persoane care fac parte dintr-o grupare specializata in savarsirea infractiunii de evaziune fiscala au fost ridicate si vor fi duse la audieri.

Procurorii sustin ca membrii gruparii au obtinut beneficii financiare substantiale prin utilizarea unor societati comerciale tip fantoma pentru derularea de operatiuni comerciale cu fier vechi cu o societate comerciala de profil din municipiul Targoviste, in scopul eludarii platii impozitelor si taxelor datorate bugetului de stat.

Prejudiciul cauzat este estimat la suma de 2 milioane de euro.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Fostul sef de la Sibex, Cristian Sima, este dat disparut. El ar fi fugit cu banii investitorilor... Rezultatul anchetei: Incendiul din complexul Confort City a fost cauzat de un scurtcircuit la un frigider...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x