Petrecerea, furca și pădurea! Un adolescent a fost scos din minți de gestul unui bărbat în stare de ebrietate

 

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din județul Sălaj, a stat o noapte în pădure, încercând să se ascundă de polițiști. Tânărul, scos din minți de gestul unui petrecăreț, l-a atacat cu o furcă, lovindu-l până nu a mai putut în zona capului. 

Un adolescent de 17 ani, din comuna Buciumi, județul Sălaj, este acuzat de tentativă de omor, după ce a atacat cu o furcă un bărbat. 

Deranjat de muzica dată prea tare la o petrecere din sat, tânărul s-a înarmat cu o furcă și s-a dus să-și confrunte vecinii. Cum petrecăreții au refuzat să micșoreze volumul, tânărul l-a lovit de mai multe ori cu furca, în zona capului, pe unul dintre bărbaţii care chefuiau.

Victima atacatorului a fosta la un pas de a-și pierde viața. Potrivit anchetatorilor, bărbatul, care era, la momentul respectiv, în stare de ebrietate, a suferit multiple traumatisme şi fracturi și va avea nevoie de între 48 şi 50 de zile de îngrijiri medicale.

După ce și-a încheiat atacul nebun, adolescentul a fugit de la locul faptei, ascunzându-se peste noapte în pădurea din apropierea satului. 

A doua zi, el a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore, pentru a marţi, 10 septembrie, să fie adus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Sălaj au dispus ca adolescentul să fie încarcerat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI