Antena Căutare

Pleci la mare de 1 Mai? Vezi tarifele!

Hotelierii de pe litoralul romanesc sunt decisi in acest an sa atraga mai multi turisti de 1 Mai decat sezonul trecut si chiar doresc sa-i convinga pe romani, prin tarife, sa aleaga Romania in detrimentul Bulgariei.

In Mamaia pretul pe care o persoana il va avea de platit, pentru doua nopti de cazare, este de 100 de lei la un hotel de doua stele, si de 120 de lei la un hotel de trei stele, potrivit Mediafax.

Pentru statiunea Eforie Sud, la un hotel de trei stele un turist va plati 100 de lei (doua nopti), iar la un hotel de patru stele pretul va fi de 160 de lei de persoana, tot pentru doua nopti.

Asociaţia Litoral - Delta Dunarii va organiza de 1 Mai un carnaval dar si o defilare in statiuni, pe traseul Neptun - Costineşti - Eforie - Mamaia - Navodari. Vor putea fi vazuti ospătari, cameriste, barmanite, actori în costume de epoca, masini tunate, masini de epoca, salvamari, marinari, fanfara dar si numerosi DJ. Mai mult, turistii vor avea parte si de concerte sau vizionari de filme, toate urmand a fi gratuite.

Se estimeaza ca in acest an, de 1 Mai, se vor afla pe litoralul romanesc intre 15.000 si 18.000 de turisti, fiind insa posibil ca numarul acestora sa creasca in zilele urmatoare. Cele mai cautate statiuni in acest moment sunt Mamaia, Neptun si Costinesti.

Vrei patrunjel? Nu uita atunci de bonul fiscal!... Alpinistul Teodor Tulpan si-a fracturat coloana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x