Antena Căutare

Ploi torentiale si temperaturi de peste 30 de grade in toata tara. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Se anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului, insa instabilitatea atmosferica se accentueaza treptat. Spre seara vom avea averse si descarcari electrice. De joi temperaturile scad usor, ne anunta meteorologii.

Miercuri


In sud, vara e instalata fara drept de apel, cu maxime ce vor atinge si 30-31 de grade. Soarele e activ mai toata ziua in aceasta regiune si abia spre seara cedeaza locul norilor ce vor lasa ploi de vara, in averse, si, posibil, grindina.

Dobrogenii sunt miercuri feriti de instabilitatea atmosferica din celelalte zone ale tarii. Aici soarele si vantul slab creeaza un tablou varatic ideal, atat pe plaja, unde sunt 24 de grade la amiaza, cat si in partea continentala, unde mercurul atinge 28-30 de grade. Ploile aici vor ajunge abia la noapte.

Moldovenii au in program ploi torentiale mai ales in jumatatea de nord a provinciei in partea a doua a zilei. Vantul va prinde putere si se va intensifica mai ales la inceputul ploilor, dar temperaturile ating 23 de grade la Suceava si 25 in Botosani, si 29-30 in sud.

Dupa ploile de miercuri, joi cerul se mai curata de nori, iar ploile se restrang. Ceva averse cu descarcari electrice se mai asteapta doar prin sud-vestul tarii si pe la munte. Vestile bune de la vreme nu se termina aici. Nu numai ca se opresc ploile, dar vremea se racoreste, asa ca asteptam la amiaza temperaturi intre 20 si cel mult 27 de grade.

Capitala are joi parte de o zi superba de sfarsit de primavara. Vantul nu va supara pe nimeni, norii nu se arata, iar maxima nu trece de 25-26 de grade.

Vineri soarele ramane activ peste majoritatea regiunilor tarii. Sunt posibile cateva averse de scurta durata doar prin nord-vest si la munte, dupa masa. Temperaturile urca, asa ca vor atinge valori intre 21-22 de grade la mare si 28-29 de grade in Campia de Vest si cea Romana.

Bucurestenii incheie saptamana de lucru cu o zi insorita, fara vant si cu o maxima de 27-28 de grade.

sursa:Jurnalul

VEZI AICI CUM VA FI VREAMEA PE ZONE IN TARA!

VIDEO! Mehedinti: Ambulanta implicata intr-un accident. Doi morti si 2 raniti... DNA stia din 2006 despre mafia din porturile Constanta si Agigea Sud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x