Antena Căutare

Poliţia Capitalei, percheziţii la persoane bănuite că ar fi sustras dintr-un depozit ţigarete în valoare de peste 1,2 milioane de lei

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, marţi, şapte percheziţii domiciliare în Capitală şi în judeţul Galaţi la persoane bănuite că în luna mai a.c. ar fi pătruns într-un depozit de unde ar fi sustras 1.400.000 de ţigarete, în valoare de peste 1,2 milioane de lei.

”Astăzi, poliţiştii Capitalei au pus în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi unul în judeţul Galaţi şi au condus la audieri patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse 29 şi 42 de ani, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu numere false”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii Capitalei au declanşat cercetările după ce au fost sesizaţi că, la data de 23 mai, dintr-un depozit din Sectorul 2, persoane necunoscute au sustras 140 de baxuri de ţigarete, respectov 1,4 milioane de ţigarele, în valoare de 1.280.000 lei.

Din cercetări a reieşit faptul că ţigaretele ar fi fost sustrase şi ulterior ar fi fost transportate cu autovehicul cu numere false.

În urma percheziţiilor poliţiştii au ridicat în vederea recuperării prejudiciului de aproximativ 266.000 de euro, patru autoturisme de la persoanele bănuite, iar activităţile de recuperare a prejudiciului continuă.


Sursa : news.ro

Cătălin Predoiu a demis întreaga conducere a Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, în legătură cu eliberarea bărbatului... Redeschiderea bisericilor, aprobată de Guvern. În ce condiții vor putea preoții să țină slujbe în interiorul lăcașelor d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x