Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un polițist drogat din Constanța a fost implicat într-un accident în urma căruia o femeie a murit!

Un accident în urma căruia o femeie și-a pierdut viața într-un mod cumplit ar fi fost produs de un polițist, care se afla sub influența unor substanțe interzise. 

Un accident în urma căruia o femeie și-a pierdut viața într-un mod cumplit ar fi fost produs de un polițist, care se afla sub influența unor substanțe interzise.

Poliţistul implicat în luna martie, într-un accident din Constanța în care a murit și o judecătoare de la Curtea de Apel Constanța, se afla sub influența drogurilor.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul consumase metamfetamină.

Tânăra se afla într-un vehicul cu trei roți condus de polițist. Triciclul a fost lovit de două mașini și a luat foc. Polițistul nu ar fi acordat prioritate într-o intersecție din Constanța.

Metamfetamina (metilamfetamină) este un drog psiho-stimulent care cauzează stări de euforie și excitație. Metamfetamina afectează neurochimic mecanismele responsabile pentru reglarea bătăilor inimii, temperatura corpului, presiunea sângelui, pofta de mâncare, simțurile. Altfel spus, metamfetamina se strecoară la nivelul neuronilor și sporește cantitatea de dopamină eliberată în mod natural de creier. De aici starea de euforie și excitație, dar și dependenta acută, care poate apărea după primul consum. Acest drog mai este cunoscut sub diverse denumiri argotice, precum: Meth, Crank, Speed, Ice, Crystal, Glass, Tweak, Poor Man's Cocaine, Yaba sau Snot. Efectul metamfetaminei este de 3,5 ori mai puternic decât cel al cocainei și de 6 ori mai intens decât sistemul natural de funcționare a organismului[9]. Poate acționa pana la 12 ore sau mai mult, în funcție de cantitate și modul de administrare. Se poate injecta, inghiți, fuma sau inhala. Metoda de administrare intravenoasă este folosită cu precădere de cei care consumă frecvent și au nevoie de doze mari.

Senzația de euforie se manifestă în primele secunde de la consum, iar în cazul în care drogul este fumat, efectul persistă până la 24 de ore. Fiind un puternic stimulent al SNC, chiar și în doze mici, poate spori concentrarea și energia fizică, dar scade pofta de mâncare și în timp provoacă leziuni cerebrale.

Recomandari