Căutare Live

Polițist, înjurat și lovit de un bărbat căruia i-a cerut să-i prezinte declarația pe proprie răspundere. Are nevoie de nouă zile de îngrijiri medicale

Un polițist local din județul Mureș a fost agresat de un bărbat pe care îl oprise pentru a-i prezenta declarația pe proprie răspundere, dar și motivul pentru care se afla pe stradă, după cum prevede Ordonanța militară nr.3. 

Polițist, înjurat și lovit de un bărbat căruia i-a cerut să-i prezinte declarația pe proprie răspundere. Are nevoie de nouă zile de îngrijiri medicale

Bărbatul a refuzat să-i arăte documentul și, mai mult de atât, la agresat verbal pe agent, după care l-a lovit cu pumnul în față. Acum, agentul are nevoie de nouă zile de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș fac cercetări într-un dosar de ultraj.

ALERTĂ! Încă un deces din cauza coronavirusului în România! 24 de morți! 1.029 de cazuri de infectare cu Covid-19

Anchetatorii au stabilit că pe data de 25 martie, un polițist local, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fiind echipat în uniformă, i-a solicitat unui bărbat să îi prezinte declarația pe propria răspundere prevăzută de Ordonanță militară nr. 3 din 2020 emisă de MAI și să îi comunice motivul deplasării pe stradă.

În acel moment, bărbatul a devenit agresiv, i-a adresat injurii polițistului și l-a lovit cu pumnul, acesta căzând la pământ.

Angajații care au rămas în șomaj tehnic își vor primi banii în 15 zile. Anunțul de ultimă oră făcut de ministrul Muncii

„În urma actelor de agresiune fizică persoană vătămată prezintă leziuni traumatice cauzate prin lovire directă, repetată cu un corp dur, contondent, necesitând pentru vindecare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul se sustrage de la urmărirea penală încercând să îngreuneze cercetările în această cauza”, se arată în comunicat.

Pe numele agresorului, Judecătoria Luduș a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... "Medicii cu simptome ușoare de coronavirus vor continua să trateze pacienți!" Nelu Tătaru, noul Ministru al Să...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri