Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Povești cu lână și ace. O tânără din Bucureşti a lăsat în urmă un job stabil și s-a apucat de tablouri din lână

Din lână nu se mai pot face doar articole vestimentare ci și tablouri. Cu un ghemotoc şi un ac, o tânără din Bucureşti spune poveşti uimitoare. Povestea artistei este la fel de interesantă. A lăsat în urmă un job stabil pentru o pasiune. A înlocuit clasicele pensule şi acuarele cu acele de cusut.

Tablouri din lână

Totul a început cu o pasiune din copilărie. Cea pentru arta handmade. Şi s-a concretizat odată cu cel mai important moment al vieţii ei.

„Am ştiut că asta vreau să fac când a venit copilul meu pe lume. Odată cu el m-am regăsit şi eu ca şi copil şi am început să fac cu adevărat ceea ce îmi place.” , povestește Gabriela Predilă.

Acum, băieţelul este şi ajutorul ei de bază. Nu doar că îi este sursă de inspiraţie, dar împreună aranjează şi ghemotoacele multicolore de lână.

„Am avut recent o cerere de la o mămică cu trei copii, a vrut ca fiica cea mică să fie la sân, cel mijlociu purtat, iar cel mare cumva lângă ea, de mână. În mintea mea o vedeam ca pe o mamă-curcubeu, veselă, i-am făcut rochia în culorile curcubeului când i am trimis tabloul reacţia a fost una incredibilă.”

Mai ales că tablourile îi iau ceva timp. Gabriela primeşte comenzile online şi deja are clienţi fideli.Preţurile pentru un tablou de lână pornesc de la 130 de lei

Recomandari