Antena Căutare

Premiera in justitie: O bona care a maltratat un copil, obligata sa plateasca daune de 1.000 de lei

Premiera juridica in Romania. O bona, acuzata ca a maltratat-o pe fetita de doi ani pe care o avea in grija, a fost condamnata la plata unei amenzi penale in valoare de 1.000 de lei

Lovinica Dinu a fost angajata de Irina Oltean sa aiba grija de fetita sa in varsta de numai doi ani, Eva. In urma cu un an, mama fetitei a facut publice imagini de pe camerele video montate in casa, in care se vedea cum bona o agreseaza pe Eva.

Femeia, in varsta de 62 de ani, a fost chemata in judecata de parintii fetei. Judecatoria sectorului 6 a decis vineri ca ea sa plateasca daune morale parintilor, in valoare de 1.000 de lei, o amenda de 1.000 de lei, precum si cheltuielile de judecata catre stat.

Potrivit avocatilor, cazul poate constitui un precedent, intrucat pe rolul instantelor sunt mai multe dosare in care bonele sunt acuzate de maltratarea copiilor pe care ii aveau in grija. Mai mult, este primul caz in care inregistrarile video realizate de un neprofesionist au fost acceptate ca probe.

Mama fetitei de doi ani a instalat camerele de supraveghere dupa ce a observat ca micuta incepea sa planga de fiecare data cand bona se apropia de ea.

VIDEO! Mos Costica, solidarul! A donat Guvernului profitul sau de cateva zeci de lei :))... Proprietarii mai multor locuinte vor trebui sa achite" taxa de solidaritate" la bugetul local...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x