Antena Căutare

PREMIERĂ la malul mării: E cel mai mare val de migranţi intrat vreodată în ţara noastră.

32 de oameni. Printre ei, 27 de copii. Adunaţi din patru ţări diferite. Înghesuiţi pe un pescador vechi. 7000 de mile marine au călătorit astfel. Poliţiştii de Frontieră din Mangalia s-au confruntat cu o premieră: cel mai mare val de migranţi intrat vreodată în ţara noastră. Oamenii au fost la un pas să se înece în apele teritoriale române. Şi au cerut ajutorul autorităţilor de la noi abia atunci când s-au convins că nu mai pot înainta din cauza curenţilor puternici.

32 de oameni. Printre ei, 27 de copii. Adunaţi din patru ţări diferite. Înghesuiţi pe un pescador vechi. 7000 de mile marine au călătorit astfel. Poliţiştii de Frontieră din Mangalia s-au confruntat cu o premieră: cel mai mare val de migranţi intrat vreodată în ţara noastră.

Oamenii au fost la un pas să se înece în apele teritoriale române. Şi au cerut ajutorul autorităţilor de la noi abia atunci când s-au convins că nu mai pot înainta din cauza curenţilor puternici.

Au trecut prin clipe de groază în largul Mării Negre. Pescadorul uzat care au crezut că-i va scoate din zonele de război a fost la un pas să-i arunce în adâncuri.

Detalii, pe Observator.tv

Meteorologii vin cu veşti proaste! Cum va fi vremea marţi şi miercuri... Casa de suflet a lui Ion Dolănescu a ajuns în paragină!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x