Căutare Live

Pasagerul suspect a ajuns la Institutul Matei Balș: "Se infirmă infecția cu coronavirus în cazul pacientului venit în țară. E exclus!"

Președintele Societății Române de Microbiologie infirmă prezența infectării cu coronavirus la pacientul sosit sâmbătă în România, cu o cursă low-cost, de la Tel Aviv. Bărbatul a acuzat stări asemănătoare cu simtomele virusului din China și a fost dus la Institutul Matei Balș pentru investigații.

"Se infirmă infecția cu coronavirus în cazul pacientului venit în țară. E exclus!", spun autoritățile.

Totuși, pacientul va fi supus tuturor investigațiilor și se va stabili dacă are virusul din China sau e vorba despre altceva. Este puțin probabil, însă, fiindcă el a fost în China în urmă cu trei luni, au mai spus cei de la Institutul Matei Balș, notează Antena 3.

Un cetățean ajuns în această după-amiază pe Aeroportul Otopeni, din București, a acuzat simptome asemănătoare cu cele avute de cei care suferă de coronavirus.

Mirela Retegan, păcălită să dea 87.000 de euro pe internet. Escrocul s-a dat drept părintele Constantin Necula... Rețeaua de socializare Facebook "a picat" sâmbătă seara. Mii de utilizatori au raportat problema...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri