Antena Căutare

S-a decis! Ce se întâmplă cu prețurile la gaze și electricitate până în 2022

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anunţat că preţurile la electricitate şi gaze naturale, pentru români, vor fi îngheţate până în anul 2022.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anunţat că preţurile la electricitate şi gaze naturale, pentru români, vor fi îngheţate până în anul 2022.

Prevederile OUG 114/2018, coroborate cu legislația secundară emisă de ANRE în aplicarea acesteia, nu vor conduce la creșteri de prețuri la energia electrică și gazele naturale furnizate clienților finali casnici care optează pentru furnizarea în regim reglementat în perioada 01.03.2019 – 28.07.2022, se arată în comunicat.

În ceea ce privește clienții finali casnici de energie electrică și gaze naturale care au uzat de dreptul de eligibilitate, ANRE a pus la dispoziția acestora mai multe facilități menite să-i protejeze împotriva unor posibile practici comerciale incorecte:

  • câte un instrument de comparare a preturilor/ofertelor-tip, destinat tuturor clienților finali care sunt interesați să-și aleagă sau să-și schimbe furnizorul de energie electrică și/sau gaze naturale din piața concurențială, al căror scop este sa permită compararea preţurilor de furnizare şi a condiţiilor oferite de furnizori, înainte de a alege un anume furnizor sau o anume ofertă-tip;
  • posibilitatea de a reveni din piața concurențială pe piața reglementată, în situația în care consideră că este mai avantajos.
De necrezut! Un bărbat mort de o lună nu poate fi îngropat. Primarul din localitate nu crede că a decedat... O fetiță de 7 ani a salvat de la moarte o pisicuță complet desfigurată! Adulții o ignorau și treceau pe lângă ea cu capu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x