Antena Căutare

Scenariu sumbru pentru România: Euro ar putea să ajungă la 8 lei?! Ce spune un ministru

Un deputat a lansat un avertisment îngrijorător în timpul audierilor miniștrilor din Parlament, spunând că euro ar putea să urce până la opt lei. 

În timpul audierii lui Florin Cîțu, ministrul propus la Finanțe, deputatul URR Claudiu Năsui a lansat o previziune îngrijorătoare.

"Mie mi se pare că după ce ați ajuns în postura de ministru nu ați mai făcut lucrurile pe care spuneați înainte că le veți face când veți ajunge acolo. Cel mai grav lucru care s-a întâmplat această creștere foare mare a deficitului.

Acest deficit va avea consecințe foarte mari asupra României și asupra inflației și asupra cursului de schimb. Faimosul 'lăsați că nu o să fie criză, că intră în cursul de schimb' înseamnă că o să sărăcim cu toții, înseamnă că vom avea euro la 8 lei", a spus deputatul USR Claudiu Năsui, la audierea ministrului Florin Cîțu în comisiile reunite de buget-finanțe din Parlament.

Ce a urmat apoi, aflați în clipul de mai sus!

SanoPass vizează să ajungă în acest an la peste 20.000 de abonaţi care să utilizeze serviciile medicale a 1.300 de clini... Mândri că sunt ai noștri! Șapte elevi din România au câştigat cea mai mare competiţie de Robotică din Rusia. Aceștia au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x