Antena Căutare

Prima factura la intretinere din aceasta iarna, mai mare si cu 100 de lei fata de anul trecut

Prima factura la intretinere din aceasta iarna este mai mare cu aproximativ 100 de lei fata de sezonul trecut. Noile valori au fost afisate deja de administratorii blocurilor. Asa se face ca pentru un apartament cu doua camere din Bucuresti sau Constanta, intretinerea pe decembrie ajunge si la 600 de lei.

Intretinerea pentru luna decembrie abia s-a afisat, iar familia Gheorghian a pregatit banii, chiar daca mai are doua saptamani la dispozitie sa o achite. Fara repartitoare, dar cu blocul izolat, pentru apartamentul cu doua camere in care locuiesc, cei doi soti au de platit aproximativ 360 de lei pentru intretinerea pe decembrie. Mai mult cu 50 de lei fata anul de 2011.

In blocul in care locuiesc acestia, toate facturile la intertinere pe luna decembrie sunt peste 300 de lei. Pentru un apartament cu doua camere in care locuiesc doua personae, factura pe decembrie a fost de 537 de lei.

Alt bloc, dar facturi la fel de mari. Frigul din decembrie, dar si gazul mai scump au marit factura la intretinere a familiei Stanescu. Are de platit 460 de lei, mai mult cu 60 de lei fata de iarna trecuta.

Si la Constanta intretinerea costa mai mult in aceasta iarna. In total, pentru un apartament cu doua camere, constantenii platesc aproximativ 600 de lei la intretinere. Ce-i drept, la malul marii, gigacaloria are cel mai mare pret din tara. La Targu Jiu, factura la intretinere pentru acelasi tip de locuinta este, in medie, 350 lei. Cu 80 de lei mai mult fata de 2011.

In Alexandria, porcii au inlocuit cainii maidanezi: Se plimba pe trotuar si traverseaza doar regulamentar... Firmele de pompe funebre din curtea INML profita pana si din ajutorul de inmormantare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x