Antena Căutare

Reacția mamei Elodiei, după sentința lui Cioacă: "Nici iadul n-o să-l primească"

Cristian Cioacă a fost condamnat astăzi la 15 ani și 8 luni de închisoare, în cazul Elodia. Mama avocatei este nemulțumită de pedeapsa primită de fostul polițist.

Cristian Cioacă a fost condamnat astăzi la 15 ani și 8 luni de închisoare, în cazul Elodia. Mama avocatei este nemulțumită de pedeapsa primită de fostul polițist.

"A omorât-o. A sărit la bătaie, ea fiind micuţă, nu s-a putut apăra. Ea nu mi-a spus, pentru că era foarte mândră. Văspun sincer, atunci nici n-am întrebat. Vecinii mi-au spus după aceea. Plângea, auzeau bubuitură, au auzit cum ea s-a văitat, după care linişte totală. Nu înţelegeam. Când m-a sunat Cioacă plângea de nu mai putea. Că nu poate să ne mai vadă, că dacă ne vede, vede ochii Elodiei. Am vorbit atunci la telefon şi puţin când luam copilul. Nu îmi găsesc nicio linişte. Ce sunt 15 ani? Ce, la prima soţie n-a avut tentativă de omor? Am înţeles că a încuiat-o într-un beci, a legat-o de scaun. Bunicul lui nu şi-a spânzurat soţia? Era o fire foarte ascunsă", a declarat mama Elodiei, la Antena Stars.

"Nici iadul n-o să-l primească pe Cioacă", a mai spus aceasta.

Cristian Cioacă a fost ridicat de Poliţie de la reşedinţa sa din Pitești... Micul pianist a cărui mama a sfârşit pe o trecere de pietoni, premiat la Milano!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x