Antena Căutare

Primaria Capitalei a declarat razboi chioscurilor si tarabelor ilegale

Reprezentantii Primariei Capitalei au desfiintat, luni, 15 chioscuri si tarabe amplasate, fara autorizatie, pe domeniul public al Bucurestiului.

Potrivit unui comunicat, municipalitatea a inceput actiunea de desfiintare a mai constructiilor provizorii situate in Bulevardul Unirii.

Dupa aceasta, zona va fi salubrizata si va intra intr-un program de reabilitare si amenajare a cailor de acces si a spatiilor verzi.

Actiunea face parte dintr-un program care are in vedere salubrizarea si reamenajarea zonelor verzi, indepartarea desenelor graffiti de pe cladirile aflate de-a lungul marilor bulevarde, a afiselor lipite pe stalpi, in spatiile RATB, precum si reamenajarea si curatarea spatiilor verzi de pe arterele principale.

Foto: panoramio.com

Ministerul Educatiei: 79% dintre copii, inscrisi in clasa I si pregatitoare in prima etapa... Genica Boerica, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru spalare de bani...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x