Antena Căutare

Primaria Capitalei mai poate subventiona caldura doar pana in decembrie

Sute de familii de bucuresteni nu vor avea caldura in apartamente in aceasta iarna din cauza datoriilor imense. Si nu sunt singurii. Cei care traiesc la limita saraciei, vor ingheta de frig pentru ca nu isi permit "luxul" de a-si incalzi casele. Mai ales ca aceste costuri vor creste cu 20%.


Potrivit reprezentantilor regiei de termoficare, practic, orice bucurestean poate primi caldura, doar sa ceara Asociatiei de Proprietari. Asa au facut zeci de asociatii care au preferat sa aiba caldura in apartamente, chiar daca la un pret mai mare decit anul trecut.

Ingrijorarea cea mai mare vine din partea Primariei Capitalei care mai are bani pentru subventia la caldura doar pina la sfirsitul lunii decembrie. Din ianuarie insa, bucurestenii ar putea fi obligati sa prateasca gigacaloria la pret intreg. Adica 330 de lei. Primarul general, Sorin Oprescu, spune ca va mai putea plati subventia doar daca Guvernul accepta sa stearga penalitatile pe care Primaria le are de achitat catre ELCEN.

foto: focus-energetic.ro

Mircea Badea si-a luat cauciucuri de iarna in valoare de 4000 de RON... Directori din UMF Iasi, retinuti pentru 29 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x