Căutare Live

S-a urcat beat la volanul maşinii primăriei şi a făcut accident! Edilul din Câmpulung Muscel a dat de necaz

După ce s-a cinstit bine aseară, a intrat în plin într-o maşină care oprise la semafor. Avea o alcoolemie mare, aproape de unu la mie. În autoturismul lovit se aflau trei tineri, care, din fericire, au scăpat nevătămaţi. Primarul are acum dosar penal.

Imaginile sunt surprinse, aseară, în jurul orelor 19.00, imediat după accident. Tinerii care se aflau în maşina lovită de primarul Liviu Ţâroiu s-au supărat pentru că agenţii nu l-au testat cu aparatul etilotest chiar în stradă. Edilul a fost invitat la sediul poliţiei, unde a fost pus să sufle în fiolă.

După ce au descoperit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,8, poliţiştii l-au dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Tot acolo au ajuns şi tinerii din autoturismul tamponat.

Tânăra se afla pe bancheta din spate a autoturismului. După accident, şoferul autoturismului şi-a sunat mama, care a venit într-un suflet la spital. Femeia este revoltată.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Un bărbat bâlbâit din Vaslui a fost amendat că a sunat la 112! Acesta s-a răzbunat în instanță...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri