Căutare Live

Procurorii fac cercetări după ce un bărbat suspect de infectare cu coronavirus a fugit din Spitalul Judeţean Târgu Jiu sărind pe geam

Procurorii gorjeni fac cercetări după ce un bărbat aflat în carantină şi suspect de infectare cu SARS-CoV-2, care fusese dus la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, a fugit din unitatea medicală, sărind pe geam.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu, duminică, privind zădărnicirea combaterii bolilor.

Anchetatorii au precizat că, în aceeaşi zi, în intervalul orar 21.45-22.30, un bărbat a plecat în mod voluntar, prin escaladarea ferestrei din salonul numărul 3, clădirea Dermato-Venerice, Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce, în jurul orei 21, a fost adus cu ambulanţa din zona montană Rânca unde se afla în carantină, cu agitaţie psihomotorie şi suspect de infectare cu SARS CoV-2.

Cauza a fost înregistrată, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cercetările fiind efectuate in rem de către Poliţia Municipiului Târgu Jiu, sub supravegherea unui procuror din cadrul acestei unităţi de parchet.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... „Masca nu ajunge! OBLIGATORIU de știut!!!” Medicul Monica Pop, avertisment dur: „Pericol de contaminare! Un lucru puțin ...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri