Profesorii învață, înainte de începerea anului școlar

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a reușit să se adapteze rapid la nevoile actuale, venind în sprijinul profesorilor, dar și al părinților și al copiilor deopotrivă, prin organizarea mai multor serii de webinare educaționale pentru predarea și învățarea online.

Profesorii învață, înainte de începerea anului școlar

Organizația a răspuns solicitărilor venite din partea profesorilor și apărinților, îngrijorați de inceritudinile în ceea ce privește începutul noului an școlar, care nu știu ce să facă, cum să se adapteze și cum să își îndrume copiii.

În perioada 24 august – 5 septembrie, în cadrul platformei WebDidactica, vor avea loc noi webinare, care îi vor ajuta pe profesori în creșterea eficienței actului didactic, utilizarea unor aplicații educaționale noi, managementul atenției elevilor, brandul personal sau interactivitatea lecțiilor desfășurate în mediul online. Peste 6000 de profesori din România și din Republica Moldova s-au înscris la aceste webinare.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Carte Străină Fischer International și Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova, în cadrul campaniei „Liga Profesorilor Excepționali”.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri