Antena Căutare

Revelionul îi prinde pe români la cumpărături! Care este programul hypermarketurilor și mall-urilor din toată țara

Pentru că mulți dintre noi ne aflăm pe ultima sută de metri la cumpărături, iată care este programul mall-urilor și magazinelor din țară! Mare atenție unde alegeți să mergeți și încercați să vă optimizați cât puteți de mult timpul alocat cumpărăturilor.

Programul hypermarketurilor și mall-urilor din toată țara de Revelion. De unde își pot face românii ultimile cumpărături!

Pentru că mulți dintre noi ne aflăm pe ultima sută de metri la cumpărături, iată care este programul mall-urilor și magazinelor din țară! Mare atenție unde alegeți să mergeți și încercați să vă optimizați cât puteți de mult timpul alocat cumpărăturilor.
Este ideal să vă faceți o listă de acasă pe care să o respectați întocmai, dar de asemenea este recomandat să mergeți la un hypemarket a cărei organizare o știți deja, tocmai pentru a economisi timpul pe care riscați să îl pierdeți în identificarea raioanelor unui magazin nou.

Magazinele au programe mai scurte în ultima zi din an pentru Revelion 2019. Cei care au lăsat cumpărăturile pentru ultimul moment este bine să ştie că, de exemplu, hipermarketurile din Bucureşti închid la ora 18.00.

Pe 31 decembrie, majoritatea mall-urilor din România îşi deschid uşile la ora 10.00 şi le închid între ora 18.00 şi ora 20.00, iar cele mai multe, mai ales în Bucureşti le redeschid în prima zi a anului viitor, între ora 14.00 şi ora 22.00, după care îşi reiau programul normal.

Excepţie fac, fiind închise pe 1 ianuarie: Sun Plaza şi Mega Mall în Bucureşti; Vivo din Cluj-Napoca; Shopping City Timişoara, unde este deschis doar cinematograful.

Pe 31 decembrie, majoritatea magazinelor Carrefour, Lidl şi Auchan au program între ora 7.00 şi ora 18.00 şi sunt închise pe 1 ianuarie, iar din 2 ianuarie revin la programul iniţial.

Programul este asemănător la magazinele Kaufland, cu excepţia faptului că, pe 2 ianuarie, au program redus, doar între ora 9.00 şi ora 15.00/16.00.

De asemenea, magazinele Profi sunt deschise pe 31 decembrie între ora 10.00 şi ora 19.00, pe 1 ianuarie sunt închise, iar pe 2 ianuarie au program între 10.00 şi 18.00, revenind la orarul standard din 3 ianuarie.

Un orar asemănător este şi la magazinele Mega Image - majoritatea îşi închid uşile între ora 18.00 şi ora 20.00 pe 31 decembrie, sunt închise pe 1 ianuarie, dar pe 2 ianuarie fiecare magazin are un orar redus, unele preferând să lucreze dimineaţa, iar altele după-amiaza, spune Capital.

Jandarmeria Română, avertisment de ultimă oră! Ce trebuie să facă toți românii care vor fi prezenți la concertele din Bu... Magazine deschise NON STOP de Revelion! Ce program vor avea magazinele Mega Image pe 31 decembrie 2018, 1,2,3 ianuarie 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x