Antena Căutare

Proteste anti-Putere in mai multe orase din tara: Vezi desfasurarea de forte!

Bistrita-Nasaud, Deva, Suceava, Falticeni, Gura Humorului, Slatina, Craiova, Cluj-Napoca, Focsani, Prahova, Sibiu, Constanta, Targu Mures, Pitesti, Timisoara. Sunt orasele in care s-a iesit in strada si astazi, dupa 10 zile consecutive de proteste pentru a cere demisiile perechii Boc-Basescu.

Bistrita-Nasaud: 150 de persoane au protestat timp de o ora in fata Prefecturii

S-a scandat "Viermii fara noroc vrem carnea lui Basescu si Boc!", "Unde sunt taxele noastre? In vilele voastre!", "Vrem respect si vrem onoare, nu minciuni si vorbe goale!", "Libertate! Anticipate!", "Cetatean roman, nu vierme!", "Udrea, vrei doar Gucci, noi iti dam papucii!"

Deva: O suta de manifestanti au iesit in fata statuii lui Decebal din Piata Victoriei pentru a protesta pasnic cerand demisia presedintelui, a Guvernului si alegeri anticipate.

Suceava, Falticeni si Gura Humorului: Sucevenii au protestat, duminica seara, in fata Palatului Administrativ din municipiu scandand lozinci anti-guvern si anti-presedinte.

Slatina si Craiova: 350 de pensionari si membrii USL au protestat in in fata Prefecturii Olt din municipiul Slatina, in timp ce in Craiova numarul manifestantilor a fost apreciat la 50 de persoane. Sunt prea batran ca sa ma mai duc la Bucuresti, dar aici in centru (n.r. - Piata Prefecturii) o sa vin mereu", a declarat un pensionar din Craiova pentru Mediafax.

In Slatina timp de trei ore oamenii au dansat in hore si au scandat "Cosmarul lui Basescu - poporul si protestu!", "Batrani, copii, nepoti alungati acesti hoti", "Ne-ati mintit atatia ani, suntem tineri, nu golani!".

Cluj: Peste 150 de persoane au protestat in Piata Unirii din Cluj-Napoca dupa care au plecat intr-un mars prin centrul orasului, trecand pe la Prefectura, Primarie si Casa de Cultura a Studentilor, dupa care coloana de manifestanti s-a intors in Piata Unirii.

"Du-te cu pluta, ca ne-ai furat flota", "Presedintele sinistru si-a facut capra ministru".

300 de persoane au protestat la Focsani.

In Ploiesti aproximativ o suta de persoane au iesit in strada si au intonat imnul national.

La actiunea de protest din municipiul Sibiu s-au strans, duminica seara, circa cinci sute de participanti. Manifestantii au asezat o coroana funerara la usa sediului PDL Sibiu.

Aproximativ 150 de persoane au protestat mai mult de cinci ore si in Constanta.

150 de persoane au marsaluit, duminica seara, prin centrul municipiului Targu Mures, cerand ca UDMR sa iasa de la guvernare.

La protestul din 200 de persoane au cerut demisia presedintelui si a Guvernului. Un baietel de clasa a II-a a purtat o pancarta pe care scria "80 diferit de 170", aluzie la numaratoarea voturilor de la Legea Pensiilor facuta de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, conform Mediafax.

O suta de persoane au protestat si in Timisoara.

Foto: Intact Images

Casa Regala: Intreaga Familie Regala este alaturi de toti cei care au in aceste momente nevoie de incurajare si solidari... Casa Regala a Romaniei incurajeaza mesajele revolutionarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x