Antena Căutare

Ce reduceri ofera saloanele de infrumusetare si hotelurile de pe litoral in luna martie

Ce va faceti, domnilor? Se-apropie 1 si 8 martie. Frumos ar fi, va spunem noi, sa va duceti iubitele sau sotiile la malul marii. Acolo unde romantismul e la el acasa. In plus, hotelierii fac si ei pe romanticii. Au pregatit hotelurile cu inimioare si flori si au si redus din preturi.

E clar, luna martie este luna doamnelor, iar ofertele se-ndreapta toate spre ele. Un cadou relaxant este un tratament facial cu efect de reimprospatare a tenului, hidratant, anti-aging, care da stralucire tenului si reimprospateaza pielea obosita si fara culoare. Iar grijile si necazurile par sa se stearga de pe fetele clientelor, cu aceeasi usurinta cu care maseurii lucreaza.

Printre oferte se numara si pachete care includ o intrare la piscina, sauna si toate facilitatile spa-ului sau tratamente corporale sau faciale, in functie de ce isi aleg doamnele.

Tratamentul facial consta intr-un gomaj si o masca, dar si un masaj de final. Costa 120 de lei. Cel corporal, cu 20 de lei mai mult. Pentru trei zile de rasfat in hotelul de 4 stele, doamnele care nu sunt din Constanta vor avea parte de o cina speciala de 8 martie si petreceri, cu 295 de lei de persoana.

Unele hoteluri ofera si o noapte suplimentara de cazare pentru aceasta perioada, micul dejun gratuit si accesul gratuit la centrul de wellness, pe partea de infrumusetare.

Preturile pentru cosmetica faciala si cea corporala vor fi reduse chiar si cu 40 la suta. Asa ca domnii si tinerii indragostiti se intereseaza la fiecare hotel si pensiune cum sta treaba, ca sa aleaga ce-i mai bun.

Acces pentru o persoana, cu un ritual facial costa aproximativ 149 de lei, iar o oferta pentru doua persoane, cu un ritual corporal, 199 de lei.

In jur de 20 de hoteluri vor fi deschise la malul marii in aceasta perioada. Gradul de ocupare ar putea fi de peste 50%, spera hotelierii.

sursa foto: dealsandyou.com

Localnicii din satul clujean Salatiu sunt proape izolati din cauza gropilor din drum... Ancheta la Maternitatea Elena Doamna din Iasi. O femeie a adus pe lume un copil perfect sanatos, dar a murit o luna mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x