Antena Căutare

Regele Charles a fost atacat cu ouă pentru a doua oară, în decurs de o lună. Suspectul a fost prins de către polițiști

Regele Charles a fost atacat, pentru a doua oară, cu un ou, în timpul unei vizite în Luton, oraș din Anglia.

regele charles al III-lea la costum albastru Galerie
Regele Charles a fost atacat cu ouă pentru a doua oară, în decurs de o lună | Shutterstock, Getty Images

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a fost prins de către polițiști, după ce au descoperit că el ar fi aruncat cu un ou în direcția suveranului.

Citește și: Răspunsul dur pe care l-a dat regele Charles cand Prințul Harry i-a cerut bani. Un apropiat al Casei Regale a făcut dezvăluirea

Regele Charles a fost atacat cu ouă pentru a doua oară, în decurs de o lună

Poliția din comitatul Bedfordshire, Anglia, a arestat un bărbat, în vârstă de 20 de ani, după ce ar fi aruncat cu un ou înspre regele Charles al III-lea, în timpul unei vizite în orașul Luton, scrie Mirror.co.uk.

Este al doilea incident care i se întâmplă monarhului, în decurs de o lună. Regele Charles a fost imediat înlăturat din mulțime, de către pază, pentru a fi în siguranță.

Citește și: Ce ar putea păți Meghan Markle și Prințul Harry dacă documentarul lor va ”lovi” în Familia Regală. Regele Charles e hotărât

Totul a fost doar pentru scurt timp, pentru că ulterior suveranul s-a întors în mulțime pentru a da mâna cu localnicii.

Prima oară, acum câteva săptămâni, regele Charles a fost atacat cu mai multe ouă, în timp ce agresorul său a strigat că „țara sa a fost construită pe sângele sclavilor”. Atunci, poliția l-a prins și pus la pământ pe bărbatul agitat.

Citește și: Emma Răducanu a fost decorată de regele Charles al III-lea. Ce mesaj a publicat sportiva pe rețelele de socializare

Când are loc încoronarea regelui Charles al III-lea, după moartea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Coroana istorică a Sfântului Eduard, care a fost piesa centrală a încoronării monarhilor din Anglia de mai bine de 350 de ani, a fost scoasă din Turnul Londrei pentru a fi modificată pentru încoronarea regelui Charles al III-lea anul viitor, potrivit Palatului Buckingham, citat de Reuters.

Coroana, care de obicei face parte din bijuteriile expuse în Turnul Londrei, a fost folosită de la încoronarea regelui Charles al III-lea în 1661, după ce monarhia a fost restaurată după republica de 10 ani a lui Oliver Cromwell.

Citește și: O felie din tortul servit la nunta Regelui Charles a fost scoasă la licitație. De la ce sumă pornește bucata de 800 de grame

Coroana Sf. Eduard a înlocuit o versiune medievală, despre care se crede că datează din secolul al XI-lea și care a fost topită în 1649.

Charles al III-lea va fi încoronat cu Coroana Sfântului Eduard în timpul ceremoniei solemne care va avea loc în Abația Westminster din Londra pe data de 6 mai 2023, la fel cum a fost încoronată și regretata sa mamă, Regina Elisabeta a II-a, în 1953. El va purta și Coroana Statului Imperial în timpul serviciului.

Charles al lll-lea, în vârstă de 73 de ani, a devenit Rege al Marii Britanii, în urma decesului mamei sale, Regina Elisabeta a ll-a. Încoronarea va avea loc pe data de 6 mai 2023, la Westminster Abbey din Londra.

Citește și: Regele Charles III și regina consoartă Camilla au fost atacați cu ouă în timpul unei vizite oficiale. Ce se știe despre suspect

Ce este virusul sincițial (VSR) care afectează copiii și a umplut spitalele din România. Se transmite pe cale respirator... România, acceptată sau nu în Schengen. Observator Antena 1 transmite momentele cruciale în direct de la Bruxelles pe 8-9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x