Antena Căutare

Reglare de conturi la Realitatea TV intre Vintu si Ghita

Bodyguarzii lui Sorin Ovidiu Vintu "au luat cu asalt” Realitatea pentru a le lua locul bodyguarzilor lui Sebastian Ghita, managerul postului.


"Nu stim despre ce este vorba, care e cauza scandalului dintre ei. Cert e ca in momentul asta (n.n. ora 21.45), in sediul Realitatea sunt mai multi bodyguarzi decat angajati ai postului. Dupa-amiaza, au venit niste bodyguarzi de la o firma de paza a lui Vintu sa-i schimbe pe cei ai lui Sebi. Cei ai lui Ghita nu au vrut sa plece si stau si se uita unii la altii de cateva ore. Intre timp, a venit si Politia. Cert e ca pana in acest moment nu s-au incaierat. Vintu si Ghita au venit la Realitatea si sunt acum in discutii", ne-a spus un angajat al postului.

Vintu: "M-a deranjat teribil ca dl Ghita s-a purtat necivilizat cu Adrian Ursu si Oana Stancu"

Sorin Ovidiu Vintu a negat ca ar fi existat un scandal la Realitatea Tv intre el si Sebastian Ghita.

"N-a fost nici un scandal, domnisoara, feresca Dumnezeu! Am discutat cu domnul Ghita niste afaceri. E adevarat ca erau acolo doua firme de bodyguarzi, dar le-am trimis acasa. A ramas BGS, cu care are contract Realitatea", ne-a declarat actionarul majoritar al postului.

Vintu a negat si un eventual litigiu legat de niste spatii. "N-am nici un litigiu cu nimeni", a precizat el. "Domnisoara, eu il am pe Sorin Freciu, presedinte, il am pe Dragoss Nedelcu... Ei impreuna cu dl Ghita conduc postul.... Nu-mi este simpatic dl. Ghita, nici eu nu-i sunt simpatic domnului Ghita, dar cat merg afacerile, asa, cum pot merge in timp de criza... Nu ne iubim, dar cat merg afacerile...", a continuat Vintu.

L-am intrebat pe Sorin Ovidiu Vintu de ce nu-i mai este simpatic Sebastian Ghita: "Faptul ca s-a comportat necivilizat cu Oana Stancu si cu Adrian Ursu., ca si-a permis sa le vorbeasca urat si ca s-a debarasat de acesti doi foarte buni profesionisti m-a deranjat teribil".

Sebastian Ghita nu a putut fi contactat pana la momentul difuzarii acestei stiri.

Sursa: Jurnalul National

Marius Petcu isi negocia spaga ca la piata... Romania, tara tuturor posibilitatilor: ambulante amendate pentru ca nu au rovigneta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x