Antena Căutare

Remedii Feng Shui, cu Oana și Andreea Timofte. Cum atragem prosperitatea în 2021

Oana și Andreea Timofte, de profesie numerolog, ne învață cum să reducem vibrațiile negative.

remedii feng shui
Remedii Feng Shui, cu Oana și Andreea Timofte. Cum atragem prosperitatea în 2021 | profimedia

Anul universal 5 vine cu multe schimbări, cu evenimente atât foarte radicale, atât din punct de vedere negativ, cât și din punct de vedere pozitiv. Anul acesta este sub steaua numărul 9 și aceasta are ca element focul.

Iată ce trebuie să faci pentru a-ți diminua energiile negative și cum să le amplifici pe cele pozitive, din punct de vedere feng shui. Pentru a afla punctele cardinale din interiorul casei, putem folosi o busolă obișnuită care ne poate ajuta să identificăm poziția stelelor zburătoare. Există 9 stele zburătoare.

Steaua 1

Aceasta se poziționează în 2021 în partea de sud a casei și de aceea e considerată steaua victoriilor și a beneficiilor financiare. Ne este benefică. Este indicat ca în partea de sud a casei să lăsăm copiii să se joace. Dacă nu e nimeni acasă, atunci în acel loc puteți poziția un obiect de metal, poze și diplome, tot ce înseamnă victorii. Culoarea albă ajută activarea stelei 1.

Steaua 2

Steaua 2 se află în zona de nord. Aceasta este considerată steaua bolilor, o stea pe care nu ne dorim să o activăm. Această stea afectează în 2021 semnul zodiacal șobolan.

citește și: Cum păstrăm scânteia aprinsă în cuplu, în funcție de numerologie. Trucurile care nu dau greș

Steaua 3

Aceasta se poziționează în sud-vestul casei, fiind o stea care nu este benefică, deoarece este steaua disputelor. De aceea, în această zonă a casei nu trebuie să avem prea multă activitate. Dacă doriți să renovați partea de sud-vest acasei, mai bine amânați anul acesta pentru că veți atrage dispute. Pentru a evita activarea acestei stele, e nevoie de culoarea portocalie în acea zonă.

Steaua 4

Steaua 4 este situată în partea de est a casei și favorizează căsătoriile și cererile în căsătorie. Pune ceva de culoare roșie în acea zonă a casei. Pentru a atrage dragostea în viața noastră, putem poziționa o poză cu un cuplu în partea de est. Astfel se echilibrează energiile.

Steaua 5

Și aceasta este tot o stea negativă care se situează în partea de sud-est a casei. În această parte a cesei, poziționați un obiect din metal sau de culoare neagră.

Steaua 6

Se poziționeză în centrul casei, iar acest loc trebuie să fie mereu curat și luminat. Steaua 6 protejează întreaga familie. În acest sector este vorba despre potențialul de câștigat bani sau apariția ideilor creative.

citește și: Previziuni numerologice pentru anul 2021, în funcție de cifra destinului

Steaua 7

Steaua 7 este situată în partea de nord-vest și aceasta este steaua necazului. Este mai bine să nu petrecem prea mult timp în această zonă a casei. În acest colț al casei putem dezctiva steaua 7 punând un acvariu cu pești sau un obiect de culoarea violet.

Steaua 8

Această stea este steaua bogăției. Culoarea galben și cea maro activează această energie pozitivă.

Steaua 9

Este steaua prosperității viitoare și se poziționează în nord-estul casei. Culoarea albă activează această energie benefică.

Firul tragediei de la Matei Balș. Bilanțul victimelor incendiului a crescut! Ultimele detalii de la fața locului... Vacanța intersemestrială 2021. Ce îi așteaptă pe elevi din semestrul II, an școlar 2020-2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x