Antena Căutare

Revoltător! Mamă din Botoșani, aflată sub influența băuturii, își lovește fetița. Reacția bunicii: "Bate-o și tu ziua, nu noaptea"

O filmare în care o mamă aflată sub influența băuturilor alcoolice, își lovesțe fetița în prezența bunicii, a revoltat întreaga Românie. Femeia îi reproșează celei mici că spune la școală tot ce vede în casă. La scenă participă și bunica micuței care, însă, nu face nimic pentru a o apăra pe copilă.

O filmare în care o mamă aflată sub influența băuturilor alcoolice, își lovesțe fetița în prezența bunicii, a revoltat întreaga Românie. Femeia îi reproșează celei mici că spune la școală tot ce vede în casă. La scenă participă și bunica micuței care, însă, nu face nimic pentru a o apăra pe copilă.

Respectiva mamă, care apare pe filmarea ajunsă pe internet, care s-ar numi Maricela, ar fi locuit în comuna Vorona și era cunoscută va fiind consumatoare de băuturi alcoolice. Femeia ar mai avea încă doi copii, scrie botosaneanul.ro.

Vecinii ar fi ajutat familia în mai multe rânduri însă banii adunați s-ar fi dus mai mult pe băutură. Părinții ar fi vândut inclusiv materialele de construcție donate, pentru a obține alcool.

În filmare, femeia, care este vizibil băută își lovește cu sălbăticie fetița pentru că ar fi vorbit la școală cu învățătoarea chestiuni de familie.

„Tu ce ai spus la școală, la învățătoare, că am sunat-o și am vorbit, că te-a învățat mamaia să fii încăpățânată, că îi semeni ei? Ești încăpățânată și ei semeni ei și te apără ea?”

„Las-o nu o mai bate, acum noaptea o bați, ziua nu se poate?”, se aude o voce de femeie, care ar fi soacra mamei, în vârstă de 73 de ani, mai notează sursa citată.

„Eu ți-am dat 1 leu ție și 1 leu lui. Ți-am spus să îți iei de mâncare. Nu să iei gume și căcaturi de pus pe mâini”, îi mai reproșează femeia fetiței pe care a lovit-o și care încearcă speriată să-și convingă mama că nu este vinovată de acuzele pe care i le aduce.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmulețele au stârnit indignarea celor care le-au văzut

„Protecția copilului venea în timpul programului pînă la 4. De fapt, veneau asistente sociale de la primărie și găseau cât de cât bine că pe seară o lua razna doamna asta iar la protecția copilului nu mai răspundea nimeni”, a comentat o persoană care cunoaște familia, scrie publicația locală.

Autoritățile locale, inclusiv polițiștii ar cunoaște situația acestei familii. Ba chiar ar fi fost deja amendată cu 500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mama cu cei trei copii ai ei ar fi fugit în satul Urechești din Vrancea.

Sursa: botosaneanul.ro

Revoltător! Scandal uriaș izbucnit cu o săptămână înainte de începerea anului școlar! Greșeli uriașe, găsite într-un alt... Când se schimbă ora în România! Atenție, s-ar putea renunța la modificarea orei în următorii ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x