Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Burlacul

Rezultate Titularizare 2019: Cum se depun contestațiile și note finale

Rezultate Titularizare 2019 se afișează marți 23 iulie. Vezi program contestații și când se afișează notele finale

rezultate titularizare 2019

Rezultate Titularizare 2019 s-au afișat marți, în jurul orei 11.00. Vezi program contestații și când se afișează notele finale

Rezultatele examenului de Titularizare 2019 s-au afișat de Ministerul Educației marți, 23 iulie 2019. A1.ro publicat notele examenului scris AICI. Potrivit regulamentului, profesorii nemulțumiți de rezultatele obținute la examenul scris de Titularizare, pot depune contestații pentru modificare notelor. Atenție însă, notele, în urma contestațiilor, se pot modifica și în sens descrescător, așadar, acestea pot fi mai mici în urma reevaluării lucrărilor.

Rezultate Titularizare 2019: Program contestații și note finale

Rezultatele examenului de Titularizare 2019 sunt așteptate de cei aproximativ 30.000 de profesori care s-au înscris la susținerea acestui examen în vederea unui post la catedră, pe o perioadă nedeterminată, în sistemul de învățământ preuniversitar.

Pentru a promova examenul, aceștia trebuie să obțină cel puțin nota 7 atât la inspecția la clasă, dar și la exameul scris, pe care candidații l-au susținut pe 17 iulie 2019. Dacă nu sunt mulțumiți de rezultatele afișate pe 23 iulie, candidații au și opțiunea de a depune contestații la inspectoratele școlare.

Programul de contestații la Titularizare vizează două zile în care profesorii pot depune cererile la inspectoratele școlare, respectiv în 23 și 24 iulie 2019. În data de 23 iulie, programul contestațiilor este până la ora 21:00, iar pe 24 iulie 2019, programul este până la ora 15:00.

Notele finale la Titularizare 2019 se afișează în data de 30 iulie 2019. A doua zi are loc repartizarea candidaților cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacanțe publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.

Reamintim că anul acesta, concurența la Titularizare este de 7 candidați pe un loc. Posturile scoase la concurs de Ministerul Educației sunt în număr de 4.319.

Citește și: Subiecte Titularizare 2019 Edu.ro. Vezi pe a1.ro subiecte și bareme la toate disciplinele

Rezultate Titularizare 2019: Cum se face repartizarea

Repartizarea candidaților în urma rezultatelor finale la examenul de Titularizare 2019, pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele școlare în data de 31 iulie.

În data de 1 august va avea loc repartizarea posturilor didactice de predare vacante, în ordinea descrescătoare a mediilor, pentru a doua categorii de cadre didactice: cadre didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul național și au obținut minimum nota 7, atât la probă scrisă, cât și la probă practică/inspecția specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular, și pentru cadre didactice debutante, care au ocupat posturi didactice/ catedre vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată prin concurs în ultimii șase ani și care au promovat examenul național de definitivare în învățământ, sesiunea 2019.

Citește și:

Rezultate Titularizare 2019: Vezi notele inspecțiilor la clasă, pe județe​

Recomandari