Antena Căutare

Romania, cufundata in ceata: Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile!

Meteorologii au emis o avertizare de ceata in zonele joase din Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania a transmis. Avertizarea este valabila panã la ora 9.30.


PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

JOI (15 decembrie )
Vremea va fi predominant inchisa, dar mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Va ploua in jumatatea de vest a tarii si pe arii mai restranse, noaptea, in restul teritoriului. La munte precipitatiile vor fi mixte. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. In zonele joase din regiunile extracarpatice local va mai fi ceata. Vantul va avea unele intensificari in vest si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade.

VINERI (16 decembrie )
Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si local ploi, ziua in regiunile estice si sud-estice, iar noaptea in cele vestice si nord-vestice. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in vestul tarii, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 13 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -3 si 5 grade.

SAMBATA (17 decembrie )
In regiunile intracarpatice vremea se va raci, cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, care treptat se vor transforma in lapovita si ninsoare. In restul teritoriului vremea va fi calda, innorarile vor fi temporare si mai ales seara si noaptea local va ploua. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 6 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 6 grade.

DUMINICA (18 decembrie )
Vremea se va raci in toate regiunile. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare in nord-vestul, centru tarii si la munte si predominant ploi in sud-est. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 0 grade.

Sursa: Jurnalul

Foto: Intact Images


VIDEO! Un grup scolar din Iasi, campionul absout la chiul... Barbat calcat de tren in Gara de Nord din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x