Antena Căutare

România mai pierde un medic în lupta cu noul coronavirus. Un chiururg de la Spitalul Universitar din București s-a stins din viață după ce s-a infectat cu COVID-19

România mai pierde un medic în lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre un doctor de la Spitalul Universitar din București, care s-a stins din viață luni seară. 

Artemiu Cătălin Bărbulescu este singurul care a pierdut lupta cu virusul dintre cele patru cadre medicale infectate la începutul lunii trecute.

Informaţia a fost confirmată marţi dimineaţă, de reprezentanţii spitalului. Aceștia au precizat, de asemenea, că celelalte trei cadre medicale, un doctor și două infirmiere, s-au vindecat.

Coronavirus în România, 19 mai 2020, Live Update. Patru noi decese cauzate de coronavirus, marți dimineață. Bilanțul morților a urcat la 1124

Potrivit Antena 3, medicul avea 62 de ani și se confrunta cu alte probleme medicale. Chirurgul avea două stenturi la inimă şi a fost internat iniţial la Institutul Matei Balş. Apoi, el a fost transferat la Institutul Marius Nasta, unde a fost şi intubat.

Din păcate, colegii lui nu au mai reuşit să-i salveze viaţa.

"Colegul nostru, dr. Cătălin Bărbulescu a încetat din viaţă aseară (luni seară - n.r.). Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun.

Doctorul Virgil Musta, avertisment! Când va veni al doilea val de COVID-19 în România! „Atât va dura! Acești oameni trebuie să fie cei mai precauți”

Spitalul Universitar de Urgenţă suferă azi prima pierdere în această luptă cu vremurile", este mesajul transmis pe Facebook de medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti - SUUB.

Bilanțul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 1124

Până luni, în România au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

De la începutul epidemiei COVID-19, în România au murit 1.124 de persoane, după ce alte patru persoane au murit, decesele lor fiind anunțate marți dimineață.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate.

La ATI, în acest moment, sunt internați 193 de pacienți.

Când se vor deschide plajele în România! Nelu Tătaru, anunț de ultim moment! „Este o vară de încercare”... Jandarmeria Română, noi precizări despre declarația pe proprie răspundere. Ce trebuie să știe românii care vor să se dep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x