Căutare Live

România sub ape! ANM a emis o nouă informare meteorologică de ploi, tunete și fulgere. Care sunt zonele vizate

ANM a emis luni o informare meteorologică de ploi moderate cantitativ, pentru sudul ţării şi, local, centrul şi estul ţării, valabilă între orele 9.00 şi 21.00.

facebook.com/cornel.petrescu

NM a emis luni o informare meteorologică de ploi moderate cantitativ, pentru sudul ţării şi, local, centrul şi estul ţării, valabilă între orele 9.00 şi 21.00.

În intervalul menţionat vor fi mai ales averse, trecător însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cantităţile de apă vor depăşi 15-20 l/mp, iar izolat, îndeosebi în judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Vâlcea, vor fi posibile cantităţi în jurul a 25 l/mp.

În București mai pot apărea averse, însă cantițățile de apă nu vor fi însemnate.

Vezi și: Galerie FOTO! Bucureștiul, acoperit de gheață ca în toiul iernii

Nebunieeee și distracțieeee! Iată ce au făcut tinerii în Vama Veche!... Vreme de coşmar în România. O tornadă a fost filmată de mai mulţi turişti, în zona Munţilor Măcinului din Tulcea...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri