Antena Căutare

Românii de la graniță s-a speriat cumplit Blindatele NATO au intrat în România

Opt convoaie cu peste 150 de vehicule de luptă şi 300 de militari vor ajunge în această noapte la Cincu, în Braşov. Vom găzdui unul dintre cele mai ample exerciţii, pentru ca Alianţa să afle cât de rapid putem răspunde la agresiuni. Prima probă ne-a pus însă în dificultate. Şoselele noastre nu au fost pregătite pentru tancuri.

Zeci de blindate uşoare şi transportoare militare au trecut în această dimineaţă graniţa Bulgariei cu România. Cele 8 convoaie au fost doar vârful de lance al exerciţiului NATO, care trebuie să se desfăşoare în poligonul de la Cincu.

În total, 300 de soldaţi şi 150 de autovehicule militare au intrat în ţară, astăzi. Însă, nici tancurile nu făceau faţă drumurilor noastre. Au fost aduse cu trenurile. În România, sunt doar câteva porţiuni de şosea care suportă tehnică militară de mare tonaj.

România, sub cod galben și portocaliu de vreme rea! Urmează fenomene meteo extreme, cu ploi torențiale, grindină și vije... De ziua lor, o mie de copii concepuţi în eprubetă au petrecut alături de părinţii şi de medicii cărora le datorează viaţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x