Antena Căutare

Romanii mananca antibiotice "pe paine"

Anual, in Europa mor 25 de mii de persoane din cauza unor infectii luate in spitale. Iar acest lucru se intampla fiindca imunitatea este scazuta. Lumea nu stie cum si cand sa ia pastile. Studiile arata ca romanii sunt printre europenii care obtin cel mai usor antibioticele, fara sa treaca pe la medic.

40% dintre romani iau antibiotice chiar si pentru o banala raceala. Tara noastra este pe locul intai in Europa, cand vine vorba de luat pastile.

Insa ceea ce nu stiu oamenii este ca antibioticile nu le fac bine la raceala, gripa sau tuse. Ele se iau numai in cazul unei infectii bacteriene, de exemplu o interventie chirurgicala.

Asadar, mare atentie cum luati pastilele! Trebuie sa le luati numai la prescriptie medicala si doar cum va spune medicul. Nu le luati pe cele mai scumpe in ideea ca sunt mai eficiente si nu intrerupeti tratamentul, chiar daca va simtiti putin mai bine.



Hepta
Biletele RATB din hartie vor fi retrase din circulatie in luna mai... VIDEO! Cersetori evacuati dintr-o cladire bucuresteana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x