Antena Căutare

Scandal monstru într-un supermarket, după ce unui client i-a interzis accesul! Agenta de pază, lovită în repetate rânduri 

Un scandal uriaș a izbucnit într-un supermarket din Timișoara, unde un agent de pază a fost atacat de un client beat și extrem de agresiv, care i-a luat bastonul și l-a bătut cu el.

Un scandal uriaș a izbucnit într-un supermarket din Timișoara, unde un agent de pază a fost atacat de un client beat și extrem de agresiv, care i-a luat bastonul și l-a bătut cu el.

Totul s-a petrecut aseară, înainte de orele 21:00, când bărbatul care consumase alcool peste măsură a încercat să intre în magazin.

O femeie, care lucra ca agent de pază la supermarket, a decis, însă, să-i interzică accesul, lucru care l-a scos din minți pe bărbat. Fără să stea pe gânduri, s-a repezit la bastonul pe care femeia îl purta la cingătoare, l-a însfășcat și i-a aplicat mai multe lovituri peste picioare și pe spate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Angajații au sunat imediat la numărul de urgență 112 și au chemat Poliția. Înainte să ajungă oamenii legii, agenta i-a aplicat un spray paralizant în ochi.

Agresorul, în vârstă de 32 ani, a fost dus la audieri la secție, unde este cercetat pentru loviri și alte violențe, respectiv pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Ultimă oră! Un deținut a evadat din Penitenciarul Jilava! Autoritățile cer ajutorul populației... Ultima oră! Patronul celebrei cherhanale din 2 Mai a dispărut fără urmă! Omul de afaceri plecase la pescuit cu prietenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x