Antena Căutare

Scene șocante in traficul din Capitală! Un profesor de religie a dat cu mașina peste un elev, după un schimb de replici cu acesta

Scene violente au fost filmate într-o intersecţie din Bucureşti. Un profesor de religie, viitor preot, aproape că a călcat cu maşina un elev. Băiatul venea de la şcoală şi a fost împins câţiva metri, după un schimb de replici, sub privirile trecătorilor. Şoferul este acuzat de tentativă de omor.

Scene violente au fost filmate într-o intersecţie din Bucureşti. Un profesor de religie, viitor preot, aproape că a călcat cu maşina un elev. Băiatul venea de la şcoală şi a fost împins câţiva metri, după un schimb de replici, sub privirile trecătorilor.

Şoferul este acuzat de tentativă de omor. Într-un interviu acordat reporterilor Observator, bărbatul susţine că nu este un om violent. Victima lui crede însă că trebuie să plătească.

Sunt imagini suprinse de unul dintre martorii incidentului. În ele se vede cum tânărul de pe trecerea pentru pietoni se sprijină cu mâinile de capota maşinii, iar la un moment dat, şoferul accelerează brusc.

Cu filmarea în mână, reporterii Observator au stat de vorbă şi cu victima, şi cu agresorul. Cei doi îşi aduc aminte diferit incidentul.

Bonuri de 200 de euro pentru români. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a primi un tichet... Veste uriașă pentru români! Cei sancționați de poliţie au mai mult timp pentru plata la jumătate a amenzilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x