Antena Căutare

Scoala high-tech, din Galati: Elevii raspund la teste cu... telecomanda

Pe langa penar, caiete si carti, elevii clasei a doua dintr-o scoala din Galati mai pun pe banca si cate o telecomanda. Nu, nu le-au adus dascalii televizoare. Pustii au parte, de curand, de un alt tip de evaluare. Una rapida, usoara ca un joc si foarte eficienta.

Intrebarile dascalilor apar afisate pe un perete, cu ajutorul unui videoproiector. Fiecare copil are o telecomanda numerotata, iar numarul corespunde numelui elevului. Cu ea, cei mici aleg dintre variantele de raspuns aparute sub intrebare.

Sarcina dascalilor este, evident, mult mai usoara. Au scapat de pixul rosu si scosul testelor la xerox. In plus, vad imediat daca cineva nu a dat raspunsul corect.

Toate informatiile sunt stocate pe un calculator, iar la final, copiii care raspund corect aduna puncte. Daca parintii vor, rezultatele ajung si la ei. Tot rapid, desigur, printr-un e-mail.

Neatza: Animalele de Gradina Zoologica Bucuresti pot fi urmarite LIVE, pe Internet... Accident tragic! A murit in prima zi de facultate, pe trecerea de pietoni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x