Antena Căutare

Secrete fierbinți! Ce dorințe ascunse au cei din jur, în funcție de zodie!

Fiecare are o dorință secretă, iar se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens. Află ce își dorește fiecare, în funcție de acest horoscop.

Secrete fierbinți! Ce dorințe ascunse au cei din jur, în funcție de zodie!
Unele zodii au anumite dorințe ascunse

Fiecare are o dorință secretă, iar se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens. Află ce își dorește fiecare, în funcție de acest horoscop.

Berbec

Semn de foc, Berbecul este un lider înnăscut și ceea ce își dorește fără să arate sau să împărtășească celorlalți este să conducă. Pentru asta este conștient că este nevoie de răbdare și de multă muncă. Se bucură însă și de popularitate, atrăgând oamenii ca un magnet, lucru care îi ajută în îndeplinirea dorinței secrete. Vor să trăiască viața din plin și să fie înconjurați de toți pietenii apropiați.

Taur

Taurii siunt semne de pământ, motiv pentru care își doresc în secret stabilitate pe cele două planuri: familie și carieră. Îți doresc bunăstare, iar pentru acest lucru sunt dispuși să munecască din răsputeri. O zodie foarte corectă și independentă, nu va agrea ideea banilor câștigați pe nedrept.

Gemeni

Aventuroși și independenți, gemenii vor să petreacă, să aibă constant parte de experiențe noi. Nu-și doresc stabilitate și vor să se bucure de popularitate și să se facă remarcați cu fiecare experiență pe care o au. Motiv pentru care nu sunt dispuși niciodată să-și arate personalitatea tăioasă, care nu-i va ajuta în atingerea acestui obiectiv.

Unele zodii au anumite dorințe ascunse

Rac

Racul, la fel ca taurul, vrea siguranță, în primul rând pe plan amoros. Își dorește în secret, foarte mult, să aibă parte de experiențe cât mai variate din punct de vedere sexual, dar totodată caută și apreciere și iubire din partea unui partener.

Leu

Semn de foc, Leul are un vis ascuns înfricoșător: își dorește să fie preamărit și idolatrizat. Cu excepția zeilor, regilor sau persoanelor cu funcții înalte, cu greu pot atinge acest obiectiv. Dar asta nu-i împiedică să încerce. Tocmai de aceea sunt mereu volubili, joviali, puși pe șotii și cu spirit de inițiativă. Iar faptul că aceste calități îl ajută să fie în centrul atenției îi satisface Leului, temporar, dorința de preamărire.

Fecioară

Fecioarele sunt visătoare și romantice, iar dorința lor secretă nu este deloc surprinzătoare. Reprezentantele acestui semn își doresc să iubească și să primească iubire în același timp. Firi calde, dornice să-și clădească o familie reușesc să-și atingă scopul prin sinceritatea sentimentelor lor, apreciată de persoanele dragi.

Află AICI ce dorințe secrete au celelalte zodii!

A mai murit un tânăr rănit la „Colectiv”! Alexandru Hogea s-a stins la doar 19 ani!... Vremea se răceşte considerabil! Se vor înregistra precipitaţii zilnic! Care sunt zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x