Antena Căutare

Nu, nu ne facem bine! Momentul în care șeful DSP își bate joc de medici: ”Nu gândești! Asta e ținută și morală pentru un chirurg?”

Scene incredibile au fost surprinse la Direcția de Sănătate Publică Arad, acolo unde directorul Constantin Cătană  a fost surprins în timp ce țipa la personalul medical care urma să plece în Vama Nădlac pentru trierea celor care ajung în România.

Astfel, în imaginile apărute pe internet, directorul DSP poate fi auzit în timp ce certa personalul medical care solicita echipamente de protecție.

”Auzi aici discuții și bârfe aici. V-ați ales prost meseria. Ești româncă? Și atunci...

​Coronavirusul nu se transmite prin aer! Organizația Mondială a Sănătății a explicat cum te poți infecta, de fapt, cu COVID-19

Eu nu am nevoie. Ascultă-mă când vorbesc. Ai o mască simplă la Poliția de Frontieră. Ești chirurg? Asta e ținută și morală pentru un chirurg? Nu gândești? Crezi că am echipament și nu îl dau?”, declara acesta, potrivit Antena 3.

Coronavirus în România, cifre oficiale

Alte 293 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus (COVID-19) au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore. Numărul total al cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 2.245, ceea ce implică trecerea la scenariul 4 de abordare a epidemiei.

Ultima oră! Încă trei decese cauzate de coronavirus! Bilanțul negru a ajuns la 72! Numărul cazurilor de COVID-19 a crescut la 2.245! România intră în scenariul 4

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 220 au fost declarate vindecate și externate (81 la București, 55 la Timiș, 20 la Iași, 16 la Caraș-Severin, 11 la Constanța, 10 la Prahova, 7 la Dolj, 5 la Brașov, 4 la Cluj, 4 la Galați, 2 la Bihor, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba, 1 Argeș). Numărul deceselor din cauza coronavirus a ajuns la 69 în România.

Medicament inovativ împotriva coronavirus, testat în România. Fost președinte SIE: Rezultatele au fost foarte bune pentr... Dezastrul de la Suceava s-ar putea repeta la Arad. Mărturisirile unei asistente: ”Am intrat în contact cu toți pacienții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x