Antena Căutare

Sergiu Nicolaescu: dosarul medical

Doctorii au ramas socati in momentul in care Sergiu Nicolaescu a ajuns la spital. Nu doar ca avea dureri in partea de jos a abdomenului, dar nu mai mancase de zile bune.

I-au facut toate testele, plus un computer-tomograf. Doctorii nu s-au panicat, pentru ca nu era pentru prima data cand regizorul ajungea pe mainile lor cu dureri in zona colonului.

A urmat tratamentul care daduse rezultate de fiecare data pana atunci. In acel moment, doctorii nu puteau face altceva decat sa-i dea analgezice si antibiotice. Dupa 48 de ore, starea lui Sergiu Nicolaescu s-a imbunatatit, asa ca testele au fost reluate. Doctorii au realizat ca este momentul sa intervina chirurgical. I-au facut operatie laparoscopica, sub anestezie generala. Atunci au constatat ca regizorul avea apendicita perforata, cu peritonita de vecinatate.

Interventia chirurgicala a fost rapida, a decurs perfect. Apoi, evolutia pacientului a fost lenta, dar favorabila, cum spun medicii. Pana acum 48 de ore, cand Sergiu Nicolaescu a fost transferat la Terapie Intensiva. Avea nevoie de ajutor pentru a respira.

Azi-dimineata, regizorul a intrat in stop-cardiac, in timp ce era ventilat mecanic. Doctorii nu au mai putut sa-l ajute.

Sergiu Nicolaescu: "Eu n-o sa mor niciodata, doar o sa plec!"... Un copil care a cazut de la etajul 6 a fost salvat de la moarte de o perna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x