Antena Căutare

Și anul acesta este important să investim în produse și servicii românești! (P)

Anul 2020 a fost un an de cotitură pentru mulți antreprenori români. Nu puține au fost companiile românești care au trebuit să pună pauză activităților lor comerciale și nici cele care din motive financiare s-au închis la scurt timp după ce au fost deschise.

De-a lungul timpului, proiectul Fabricatinro s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea celor care au decis să se înscrie pe această platformă

fabricatinro.ro

Cele care au supraviețuit provocărilor pe de altă parte, au reușit datorită nouă, consumatorilor români, care ne-am arătat solidaritatea prin alegerea bunurilor fabricate local în detrimentul celor importate. Dar cum criza nu a luat sfârșit încă, pentru ca un număr cât mai mare din frumoasele povești ale afacerilor românești să continue, este important să susținem proiectele compatrioților noștri și anul acesta!

Salvarea producătorilor români în anul 2021

Specialiștii susțin că anul 2021 va fi un an greu nu doar pentru firmele românești, ci și pentru toți ceilalți antreprenori din întreaga lume. Nu există niciun dubiu cu privire întețirea crizei economice ce a început încă de anul trecut, iar singurul lucru în legătură cu care economiștii nu se pun de acord este măsura în care această catastrofă financiară ne va afecta pe fiecare dintre noi. Se prevede că această criză va fi în final cea mai accentuată criză economică de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial și până în prezent, iar singurul mod în care ne putem feri de faliment total este să ne ajutăm unii pe alții.

Dacă fiecare dintre noi și-ar îndrepta atenția către produsele românești ori de câte ori dorește să achiziționeze ceva, producătorii români ar putea avea mai multe șanse să treacă cu bine și peste această provocare. Și merită să cumpărăm românește deoarece:

  • aici putem găsi o mare varietate de alimente mai naturale;
  • aici putem apela la servicii în care putem avea încredere totală;
  • vorbim aceeași limbă și ne putem înțelege mai bine unii pe alții;
  • ne este mai ușor să negociem atunci când este cazul.

Imagine ilustrativă cu platforma fabricatinro.ro

Fabricatinro este o platformă cu produse românești

Dacă prezicerile se vor adeveri, probabil că anul 2021 va fi unul mai greu pentru producătorii români decât cel care tocmai s-a încheiat. Iar în ritmul acesta, multe afaceri nu vor reuși să mai supraviețuiască încă un an. De aceea, totul depinde de noi, consumatorii, și de alegerile noastre.

Fabricatinro - mereu aproape de români!

Fabricatinro este o platformă cu produse românești care ii aduce pe producătorii români mai aproape de potențialii lor clienți. Echipa din spatele proiectului crede în calitatea produselor românești și din acest motiv le promovează prin intermediul diferitelor canale de promovare, după o strategie de marketing adaptată la trendurile actuale.

La momentul actual pe această platformă sunt înscriși peste 1000 de producători din România, fiecare beneficiind de un pachet de servicii potrivit nevoilor afacerii sale. Pentru că fiecare afacere este unică, Fabricatinro livrează câte o ofertă personalizată de promovare oricărui antreprenor care dorește să facă parte din comunitate.

De-a lungul timpului, proiectul Fabricatinro s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea celor care au decis să se înscrie pe această platformă și mai mult, inspirați de concept, unele companii, ca de exemplu Electra Distribuție - un distribuitor de interfoane, s-au decis să devină parteneri și să-și susțină și ei la rândul lor concetățenii care își desfășoară activitatea comercială în România.

Împreună putem răzbi! Produse românești există astfel încât să satisfacă orice nevoie. Iar dacă nu avem acces direct la ele, le putem găsi pe toate la un loc pe platforma Fabricatinro, locul unde cererea de bunuri și servicii autohtone întâlnește oferta.

Lucruri pe care oricine ar trebui să le facă în viață. Asigurarea de sănătate se numără printre ele... Când începe să se administreze vaccinul Moderna, în România. La câte zile se va face doza de rapel și care sunt persoane...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x