Antena Căutare

Situație DRAMATICĂ cauzată de ploi. Scafandrii intervin în această dimineață după o noapte de CĂUTĂRI

Apar primele victime ale ploilor care au pus stăpânire pe țară. Un bărbat din Buzău a fost at dispărut miercuri seara.Pompierii militari ai ISU Brașov au reluat joi dimineaţa căutările, după o noapte în care nu au reușit să îi găsească trupul. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Braşov:

Situație DRAMATICĂ cauzată de ploi. Scafandrii intervin în această dimineață după o noapte de CĂUTĂRI
s-au reluat cautarile unui barbat inecat

Apar primele victime ale ploilor care au pus stăpânire pe țară. Un bărbat din Buzău a fost dat dispărut miercuri seara.Pompierii militari ai ISU Brașov au reluat joi dimineaţa căutările, după o noapte în care nu au reușit să îi găsească trupul. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă:

''Aseară în jurul orei 23,00 am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane de sex masculin, posibil înecată în râul Buzău, pe raza localităţii Acriş, comuna Vama Buzăului. Persoana nu a fost găsită, căutările fiind oprite în jurul orei 2,30. O echipă de scafandri s-a deplasat joi dimineaţa în zonă pentru reluarea căutărilor'', a afirmat sursa citată.

Aceasta a adăugat că miercuri seara în zona Vama Buzăului a plouat foarte tare şi nivelul apei răului Buzău a crescut.

Un bărbat a fost declarat INDEZIRABIL în România. Ce PERICOL reprezenta în țară... ULTIMĂ ORĂ! Un ofițer ISU, rănit într-o explozie la Cluj-Napoca! Totul a pornit după ce a atins un colet suspect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x