Antena Căutare

SOCANT! Cadavru decapitat, adus de valuri pe plaja din Agigea

Descoperire macabra, pe o plaja din Agigea. Pescarii au gasit miercuri dimineata, la malul marii, un cadavru decapitat si fara o parte din bratul drept. Trupul a stat in apa mai bine de o luna iar anchetatorii n-au putut sa-si dea seama nici macar daca este vorba de un barbat sau o femeie.

Potrivit anchetatorilor, cadavrul a stat in apele marii mai mult de o luna, aflandu-se intr-o stare avansata de degradare, fara cap si lipsindu-i si o parte din bratul drept. De asemenea, specialistii spun ca, din cauza ca a stat atat de mult in apele marii si a fost atacat de pesti, nu pot preciza daca este vorba despre un barbat sau o femeie, desi initial se anuntase ca este vorba despre cadavrul unui barbat.

Cadavrul a fost transportat la morga pentru necropsie, medicii legisti urmand sa stabileasca atat cauzele mortii, dar si cand s-a produs decesul. De asemenea, ei vor determina si sexul victimei, iar atunci politistii vor putea sa incerce identificarea acesteia, cautand in baza de date a persoane disparute.

"Cuptoare" pentru bolnavi: Temperaturile din saloanele spitalelor sar de 30 de grade!... Sansa la viata: O fetita de 4 ani, cu o tumora imensa la cap, operata cu succes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x