Antena Căutare

Șocant! Și-a bătut calul, iar acesta s-a răzbunat! Un bărbat din Botoșani a fost călcat și mușcat de animalul pe care l-a lovit

Un bărbat din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, a a ajuns la spital, după ce a fost călcat în picioare de propriul cal.

Un bărbat din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, a a ajuns la spital, după ce a fost călcat în picioare de propriul cal.

Publicația locală www.opiniadedorohoi.ro scrie că animalul şi-a muşcat apoi stăpânul de picioare, provocându-i leziuni grave. Rudele au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

„Când am ajuns la faţa locului, am găsit un bărbat cu politraumatism prin agresiune animală. Acesta prezenta traumatism cranio-facial, cu fractură de piramidă nazală, posibile fracturi costale, traumatisme la nivelul toracelui, abdomenului, membrelor şi bazinului. A fost stabilizat hemodinamic, după care a fost transportat la Urgenţe”, a declarat Cristian Simionescu, medic în cadrul SJA, potrivit sursei citate.

În ziua în care și-a adus pe lume copilul, medicii au anunțat-o că are cancer: ”Am îngenuncheat și l-am întrebat: Domnul... Doi ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină. Interviu zguduitor cu tatăl său: ”Venim și vorbim cu copilul nostru ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x