Antena Căutare

Sofia Souiri, femeia care și-a pierdut economiile după ce s-a îndrăgostit printr-o aplicație de dating. Cum a păcălit-o escrocul

Sofia Souiri susține că a rămas fără economiile de-o viață, o sumă destul de mare de bani, după ce s-a îndrăgostit de un bărbat prin intermediul unei aplicații de dating, a relatat presa străină. Iată prin ce ar fi trecut aceasta.

Telefon care ar avea instalat o aplicație de dating, vedem o inimă acolo
Sofia Souiri, femeia care și-a pierdut economiile după ce s-a îndrăgostit printr-o aplicație de dating | Shutterstock

Sofia Souiri are 36 de ani și locuiește în Londra. Tânăra susține că a rămas fără 42.600 de lire sterline, economiile ei de-o viață, după ce a început să folosească o aplicație de dating, folosită de o rețea internațională de escroci, se presupune, a relatat Daily Mail.

Sofia Souiri, femeia care și-a pierdut economiile după ce s-a îndrăgostit printr-o aplicație de dating. Cum a păcălit-o escrocul

Sofia Souiri a crezut, la un moment dat, că s-a îndrăgostit și că viața ei se va schimba, după ce a început să folosească o aplicație de dating, pentru persoanele care își doresc o legătură amoroasă.

Cel pentru care Sofia începuse să nutrească sentimente se numea "George Williams", în vârstă de 38 de ani, un individ care s-a dat drept investitor, al cărui nume nu era, de fapt, cel real și care a presupus a fi altcineva doar ca să o înșele pe Sofia și să o lase fără banii pe care aceasta îi pusese deoparte, a scris presa străină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a început să se apropie tot mai mult de Sofia până într-o zi, când puterea lui de convingere și o avalanșă de complimente au făcut-o pe tânără să acționeze așa cum voia el. La cererea presupusului ei iubit, care susținea că vrea să pună o afacere pe picioare împreună cu unchiul lui, a scris Daily Mail, Sofia și-a creat un cont pe o platformă de criptomonede, și-a transferat economiile de-o viață, iar de acolo le-a tranzacționat pe o altă platformă în valută. Zis și făcut, atât că cea de-a doua platformă de tranzacționare în valută nu există în realitate, ar fi fost una inventată de "George" și de oamenii cu care ar lucra, crede Sofia.

"George" a și dispărut din viața ei, între timp, împreună cu fondurile ei.

Sofia Souiri: "Îmi spunea 'prințesa', îmi dădea de înțeles că ne vom căsători. Orice femeie ar fi fost flatată de atenția lui"

În perioada când își vorbeau, "George Williams" îi făcea foarte multe complimente Sofiei, prin mesaje scrise. Îi spunea 'prințesa' și părea că își dorește un viitor cu ea. Ba chiar i-ar fi dat de înțeles că este femeia vieții lui și că ar avea de gând să o ia de soție.

Atât că "George Williams" a mințit-o constant pe Sofia. Îi spunea că nu poate să vorbească cu ea la telefon, cu atât mai puțin să o sune cu apel video, deoarece suferea de o tulburare de stres posttraumatic după ce fosta lui logodnică a murit chiar în timpul unei conversații video pe care o aveau, alunecând de pe o stâncă.

Totodată, bărbatul i-a trimis Sofiei și fotografii false, în care presupunea că e el. Se pare că și engleza lui era stâlcită, iar când tânăra i-a pus câteva întrebări legate de acest aspect, "George Williams" i-a spus că a crescut în Shanghai și Hong Kong, iar părinții lui l-au adus în Marea Britanie, ulterior.

În plus, ori de câte ori Sofia i-a cerut să se întâlnească cu ea, bărbatul susținea că are vizite de făcut sau că are multe treburi de rezolvat. Iar ea l-a crezut.

"Era destul de romantic în exprimări, părea chipeș, era plin de complimente", a spus Sofia, "Orice femeie ar fi fost flatată de atenția lui".

"Inițial, am fost șocată când am văzut că a dispărut din viața mea, apoi mi-am făcut griji și am fost tristă. Când am văzut că banii mei lipsesc, însă, mi-a fost jenă de mie însămi", a mai spus Sofia. "Sunt foarte mulți bani. Aveam de gând să călătoresc, nu cred că mai pot să fac asta și va trebui să muncesc din greu ca să îmi plătesc facturile".

Sofia spune că va fi mai atentă de acum înainte cu tot ce este legat de aplicațiile de dating. Ei i-a fost imposibil să mai dea de "George", acesta nu mai are profil pe respectiva aplicație de dating și nu mai poate fi găsit la telefon.

Tânăra nu știe nici dacă Poliția va reuși vreodată să îi afle individului identitatea reală și să îi dea astfel de urmă. Anchetatorii de la Criminalitatea cibernetică trebuie să colaboreze cu fiecare parte implicată și să vadă exact care au fost pașii pe care bărbatul i-ar fi făcut în toată această escrocherie și dacă mai sunt și alții implicați, așa cum se presupune.

(P) eJobs România își menține poziția de lider al pieței de recrutare online și încheie S1 cu o cifră de afaceri de pest... Un elicopter militar a aterizat de urgență în București, în Piața Charles de Gaulle. Ce s-a întâmplat, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x