Antena Căutare

Sorin Oprescu: "Pasajul Pipera va fi gata pana la sfarsitul anului"

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a declarat vineri ca Pasajul Pipera este finalizat in raport de 60% iar ca proiectul va fi gata pana la sfarsitul anului, conform Mediafax.


Edilul s-a declarat multumit de stadiul lucrarilor si a adaugat ca acestea sunt chiar mai avansate decat graficul stabilit initial.

"Lucrarea merge mai mult decat bine. Pe Nicolae Caramfil se lucreaza la rampa de urcare, mai sunt doar doi stalpi de montat, in acest moment fiind gata mai mult de jumatate, aproape 60%. Marti de dimineata, bucurestenii vor vedea cum incepe asezarea grinzilor peste Barbu Vacarescu, podul urmand sa supratraverseze bulevardul. Conform promisiunilor, sfarsitul anului ne va prinde cu aceasta lucrare terminata", a declarat Oprescu.

Oprescu a adaugat ca lucrarea a insemnat si reabilitarea tuturor retelelor de gaze, apa si energie electrica si ca timp de 20 de ani nu va mai fi nevoie de reparatii sau interventii.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Concertul lui Sting inchide Piata Constitutiei in perioada 3-7 iunie... O tanara s-a prabusit cu o parapanta in judetul Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x